Нормално ли е когато натисна бутона да върти въздуха само в купето да се включва и климатика?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатроник
Collapse
X
-
Re: Климатроник
Първоначално публикувано от VersaceНормално ли е когато натисна бутона да върти въздуха само в купето да се включва и климатика?
-
Ок ама когато е зима и искаш да върти само в купето щото някои отпред припушва и всичко влиза в колата кво праим тогаваAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от VersaceОк ама когато е зима и искаш да върти само в купето щото някои отпред припушва и всичко влиза в колата кво праим тогава
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от VersaceОк ама когато е зима и искаш да върти само в купето щото някои отпред припушва и всичко влиза в колата кво праим тогава
Comment
-
Да има филър който се намира под черната пластмаса под дясната чистачка ама на мен този климатроник ми прави проблеми . Не може да нагласи температурата когато е студено прави много горещо и много студено итака ги редува . Да не би да ми се е замръсил термодатчика и да отреагира по бавно и за това да не може да намери точната температура? А сашто така дясното копче за смяна на местата на духане не ми работи как мога да го поправя?Alfa Romeo 156 1.8ts 99'
Comment
Comment